Erkenning voor lokale voeding

Op 21 maart vond de finale van de Local Food Challenge Amsterdam plaats. Vijftien boeren en voedselondernemers presenteerden een vernieuwend product voor de Amsterdamse markt dat ze samen ontwikkeld hebben.Met slimme samenwerking, kan er voor gezorgd worden dat er meer lokaal voedsel wordt geproduceerd én gegeten. Daarom daagde Foodhub Amsterdam eind 2021 voedselondernemers uit om samen te werken en een (nieuw) lokaal product te ontwikkelen. Er volgden tientallen aanmeldingen van ondernemers binnen en buiten de regio: akkerbouwers, bakkers, kippenboeren, chefs, logistieke organisaties. Allen hebben zij het doel ervoor te zorgen dat lokale producten hun weg vinden naar de Amsterdamse keukens, winkels en restaurants.

Na een uitvoerige smaaktest en juryberaad werden er vijf Local Food Heroes gekozen en daarvan is Geerts Best Mayonaise er één. Een prachtige erkenning voor jarenlang pionieren en hard werken aan gezond voedsel voor de consument.

Trots op dit resultaat!

LEES HIER MEER BERICHTEN