FALAFEL MIX

Van eigen veldbonenmeel!

Waarom FALAFEL van veldbonen

Lekker!

Veldbonen zijn kleine gezondheidsbommetjes en zijn zeer flexibel te gebruiken.

Duurzaam

Lokaal, energieneutraal, circulair en GMO vrij.

Gezond

Veganistisch, vol eiwit en een bron van vezels. En met deze falafel zit je nog steller vol ook!

Voorkant veldbonenmeel lr

PLANTAARDIG EN DUURZAAM

De falafel van Geerts Best is gemaakt van 100% veldbonen en een heerlijke kruidenmix. Een puur en eerlijk product van Drentse bodem. De falafel van Geerts Best is een ideale vleesvervanger bij de maaltijd of als snack. Een bron van vezels en rijk aan eiwitten, dat maakt het een echte krachtpatser.

Naast dat de falafel bijzonder smakelijk is, is het ook in een mum van tijd klaar! Geerts Best Falafel zet je binnen 30 minuten op tafel! Kijk bij de recepten voor de bereidingswijze.

FALAFEL uit nederland

Falafel uit Nederland? Jazeker! Een duurzaam product komt  van dichtbij en hoeft zo weinig kilometers af te leggen van het land naar het bord. Mijn akkers liggen in Zuidwolde in het mooie Drenthe. Hoe lokaal wil je het hebben?

Ook werk ik zoveel mogelijk energieneutraal, in een korte keten en met oog voor natuur en biodiversiteit. Dat is waar ik voor sta, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van lekkere en gezonde producten van het land. 

Wil je precies weten hoe we de veldbonen verbouwen en malen? Lees hieronder verder. 

GeertsBest Veldbonen lr

Gezonde krachtpatsers

Veldbonen zijn rijk aan eiwitten, dit zijn belangrijke bouwstoffen voor ons lichaam. In veldbonen zit wel meer dan 30% eiwit, dit is veel meer dan in de meeste andere bonen. De pasta van Geerts Best vult dan ook extra goed. Ideaal want je hoeft 30% minder pasta te gebruiken per maaltijd voor hetzelfde volle gevoel. 

Veldbonen zijn ook een bron van vezels. Vele Nederlanders krijgen dagelijks onvoldoende vezels binnnen. Veldbonenpasta in plaats van reguliere pasta bij het avondeten kan al een grote stap zijn naar het halen van de Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid vezels. 

Bestel direct het best