Recept Simpele vlees marinade

Simpele vlees marinade

Benodigdheden

– 180 gram bruine suiker
– 240 ml GeertsBest Koolzaadolie
– 120 ml sojasaus
– 120 ml azijn

Recept delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print
8. Marinade - Shutterstock-1271054029

Zo maak je het

Pak een grote kom en meng daarin de bruine suiker, koolzaadolie, sojasaus en azijn. Voeg het vlees erbij en laat marineren, zo tussen 30 minuten en een hele nacht.

Hoe langer je marineert hoe lekkerder, dus het is zeker aan te raden om het vlees een nachtje in de marinade te laten rusten. Je zet het vlees, goed afgedekt in folie, in de koelkast. Halfuurtje voor het bakken uit de koeling halen en vervolgens gaar bakken of grillen. Tip: gebruik koolzaadolie bij het bakken van vlees. Ga je grillen? bestrijk dan je grill met een beetje koolzaadolie.