Veldbonenpasta

Vers van het land!

Waarom pasta van veldbonen

Lekker!

Veldbonen zijn kleine gezondheidsbommetjes en zijn zeer flexibel te gebruiken.

Duurzaam

Lokaal, energieneutraal, circulair en GMO vrij.

Gezond

Veganistisch, vol eiwit en een bron van vezels. En met deze pasta zit je nog steller vol ook!

Pasta familie (Middel)

Een feestje in de keuken

De pasta van Geerts Best is gemaakt van 100% veldbonen en niks anders. Een puur en eerlijk product van Drentse bodem. De pasta van Geerts Best is een bron van vezels en rijk aan eiwitten, dat maakt het een echte krachtpatser. 

Naast dat de veldbonenpasta heerlijk is om te eten is het ook in een mum van tijd klaar! Geerts Best Pasta hoeft maar 5 minuten te koken. Even afgieten en klaar voor een heerlijke maaltijd of salade.

Pasta uit nederland

Pasta uit Nederland? Jazeker! Een duurzaam product komt  van dichtbij en hoeft zo weinig kilometers af te leggen van het land naar het bord. Mijn akkers liggen in Zuidwolde in het mooie Drenthe. Hoe lokaal wil je het hebben?

Ook werk ik zoveel mogelijk energieneutraal, in een korte keten en met oog voor natuur en biodiversiteit. Dat is waar ik voor sta, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van lekkere en gezonde producten van het land. 

Wil je precies weten hoe we de veldbonen verbouwen en malen? Lees hieronder verder. 

GeertsBest Veldbonen lr

Gezonde krachtpatsers

Veldbonen zijn rijk aan eiwitten, dit zijn belangrijke bouwstoffen voor ons lichaam. In veldbonen zit wel meer dan 30% eiwit, dit is veel meer dan in de meeste andere bonen. De pasta van Geerts Best vult dan ook extra goed. Ideaal want je hoeft 30% minder pasta te gebruiken per maaltijd voor hetzelfde volle gevoel. 

Veldbonen zijn ook een bron van vezels. Vele Nederlanders krijgen dagelijks onvoldoende vezels binnnen. Veldbonenpasta in plaats van reguliere pasta bij het avondeten kan al een grote stap zijn naar het halen van de Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid vezels. 

Bestel direct het best

Veelgestelde vragen

Ja, de pasta is 100% plantaardig en past in een vegetarisch en veganistisch dieet.

Geerts Best Pasta hoeft maar kort te koken en is makkelijk te bereiden. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water in ongeveer 5 minuten beetgaar. Even afgieten en klaar voor een heerlijke maaltijd of salade. Tip: Voeg een scheutje koolzaadolie toe aan het kokende water om plakken tegen te gaan.
De pasta van Geerts Best is gemaakt van 100% veldbonenmeel. Omdat die vol zitten met eiwitten en vezels is het makkelijk om zo al je voedingsstoffen binnen te krijgen. Let wel even op de dosering. Je kunt met ongeveer een derde minder toe dan reguliere pasta. Vanwege de eiwitten en vezels is dit echt een vuller.

De koolzaadolie en de pasta van Geerts Best zijn op steeds meer plekken verkrijgbaar. In de buurt of direct online. Kijk hier voor de verkooppunten.