De pasta van Geerts Best is gemaakt van 100% veldbonen en niks anders. Een puur en eerlijk product van Drentse bodem. De pasta van Geerts Best is een bron van vezels en rijk aan eiwitten, dat maakt het een echte krachtpatser.
Naast dat de veldbonenpasta heerlijk is om te eten is het ook in een mum van tijd klaar! Geerts Best Pasta hoeft maar 5 minuten te koken. Even afgieten en klaar voor een heerlijke maaltijd of salade.
Pasta uit Nederland? Jazeker! Het hele productieproces vindt lokaal plaats. De veldbonen worden geteeld op Nederlandse bodem, met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Na de oogst worden de bonen ter plaatse gemalen tot een fijn meel, zonder toevoegingen of kunstmatige ingrediënten. Een uitstekend ingrediënt voor pasta die we zelf draaien op onze pastalijn.
Ook werk ik zoveel mogelijk energieneutraal, in een korte keten en met oog voor natuur en biodiversiteit. Dat is waar ik voor sta, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van lekkere en gezonde producten van het land.
Wil je precies weten hoe we de veldbonen verbouwen en malen? Lees hieronder verder.
Veldbonen zijn rijk aan eiwitten, dit zijn belangrijke bouwstoffen voor ons lichaam. In veldbonen zit wel meer dan 30% eiwit, dit is veel meer dan in de meeste andere bonen. De pasta van Geerts Best vult dan ook extra goed. Ideaal want je hoeft 30% minder pasta te gebruiken per maaltijd voor hetzelfde volle gevoel.
Veldbonen zijn ook een bron van vezels. Vele Nederlanders krijgen dagelijks onvoldoende vezels binnnen. Veldbonenpasta in plaats van reguliere pasta bij het avondeten kan al een grote stap zijn naar het halen van de Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid vezels.
Ja, de pasta is 100% plantaardig en past in een vegetarisch en veganistisch dieet.
De koolzaadolie en de pasta van Geerts Best zijn op steeds meer plekken verkrijgbaar. In de buurt of direct online. Kijk hier voor de verkooppunten.
© 2023 | Geerts Best
Webdiensten en webdesign – Voorlopers.nl
En ontvang regelmatig een update van Geerts Best!